EXPO TEAM Budapest
EXPO TEAM: teljes körű kiállításszervezés és kiállításkivitelezés

BEMUTATKOZUNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

REFERENCIÁK      

 NYITÓOLDAL        

1025 Budapest,
Verecke u. 85.
Telefon/fax: (1) 325-98-91
Mobil: (20) 9165-004
E-mail:
expoteam@expoteam.hu

Nagyításhoz kattintson a képre!

Nagyításhoz kattintson a képre!

Nagyításhoz kattintson a képre!

Nagyításhoz kattintson a képre!

Nagyításhoz kattintson a képre!

Szolgáltatásaink

Kiállítás kivitelezése

A kivitelezés magában foglalja az építés-bontást, a szőnyegezéstől az elektromos szerelésig. Eredeti Octanorm típusú installációval, R-8-as világítótestekkel, 4 színben Heugafeld szőnyeggel, Octanorm bútorokkal és olasz székekkel dolgozunk.

Az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig mindent megvalósítunk, 20 m2-től 2000 m2-ig. Az ezt meghaladó beépítést testvérvállalatunkkal az Expo East Kft.-vel vagy az Expo Service Team Austria társvállalatunkkal közösen bonyolítjuk.
 

Szervezés

Igény szerint átvállaljuk Önöktől a szervezéssel járó feladatokat, úgy mint: kapcsolattartás a leendő kiállítókkal, jelentkezési és megrendelőlapok elkészítése-feldolgozása, adatszolgáltatás, területkiosztás, szerződések megkötése a kiállítókkal, katalógusba rajz elkészítése, szükséges tervek elkészítése, engedélyeztetése, szállítmányozás megszervezése.
 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Sátor bérlése:
Expo Wanderer Kft.Az utóbbi években egy új típusú kiállítási infrastruktúra valósult meg, melyet cégünk az Expo Wanderer Kft.-vel közösen, egy mobil építményrendszer (sátor) segítségével biztosít. A mobil kiállítási csarnok előnyei, hogy gyorsan felállítható, könnyen szállítható és fedett helyett nyújt. Bérelhető 200-1000 m2-ig terjedő kiállítási terület kialakításához.

3D látványterv:
Az általunk használt DataCad nevű program segítségével lehetőség van három dimenziós látványterv készítésére, melyet akár e-mailben is eljuttatunk partnereink részére. Ezáltal gyorsabbá és könnyebbé válik az igényelt stand pontos megvalósítása.

Grafikai munkák:
Igény szerint vállaljuk matricák, zászlók, kiadványok, logók, fríz feliratok és egyéb nyomdai munkák elkészítését, számítógépes betűkivágó segítségével.

Szállítmányozás:
A kiállítási standok kivitelezési költségeinek jelentős részét a magas fuvarozási díjak teszik ki, ezért cégünk a versenyképesebb árak érdekében az installációs anyagok szállítását saját gépjárműveivel végzi. (3,5 tonnás kisteherautó; 7,5 és 40 tonnás kamionok).

Növénydekoráció bérlése:
Lehetőség van virágok, növények bérlésére, amelyekkel színesebbé és egyedibbé tehetők a standok.

 
Egyéb szolgáltatásainkat, mint például takarítás, rendezvény biztosítása, stb. régi partnereinkkel együttműködve végezzük.

Árainkat mindig a helyszín, a standok mérete, ill. az Önök által kért kiegészítő berendezések és szolgáltatások függvényében alakítjuk ki.

Várjuk szíves érdeklődését, telefonon, telefaxon vagy e-mailben (expoteam@expoteam.hu), készséggel állunk rendelkezésére!