EXPO TEAM Budapest
EXPO TEAM: teljes körű kiállításszervezés és kiállításkivitelezés

BEMUTATKOZUNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

REFERENCIÁK      

 NYITÓOLDAL        

1025 Budapest,
Verecke u. 85.
Telefon/fax: (1) 325-98-91
Mobil: (20) 9165-004
E-mail:
expoteam@expoteam.hu

Bemutatkozunk

Az Expo Team Kft. 1989-ben alakult meg osztrák-magyar közösvállalatként. A cég magyar résztulajdonosa és ügyvezetője May Attila okl. építészmérnök, a társaság megalakulása előtt 17 évig tevékenykedett a Hungexpo Külföldi Igazgatóságánál stúdióvezetőként, igazgatóhelyettesként, majd főépítészként. Tervezése és irányítása alatt készültek a knoxwille-i, wancuveri, és a brisbane-i világkiállítás magyar pavilonjai, valamint tizenhét magyar önálló országmegjelenés és 400-nál több külföldi kiállítás valósult meg közreműködésével.

Ezen tapasztalatokat felhasználva az Expo Team Kft. olyan sikereket tudhat maga mögött többek között, mint a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál kivitelezése, mely 1994 óta kerül évente megrendezésre, ma már több mint 1300 m2-en, valamint a Pápai Expó többéves vásárszervezése és építése.

Mi átvállaljuk Önöktől: a kiállítások, vásárok és kongresszusok szervezését, tervezését, kivitelezését belföldön és külföldön egyaránt (20 m2-től 2000 m2 felett is) saját Octanorm rendszerű alumínium típusinstallációkból vagy egyedi anyagok felhasználásával, komplett berendezéssel, a szőnyegezéstől az elektromos, grafikai és árurendezési munkán át, a szállítási és szállítmányozási feladatokig az Önök igénye szerint.

A mi feladatunk - az Önök sikere.